УСЛУГИ

Услугите на DA AGENCY включват, но не се ограничават до:

– ИНТЕРИОРНО ПРОЕКТИРАНЕ .

Можем да поемем контролa. Независимо дали имате нужда да оформите стая, цял имот или портфолио за търговски площи.
Нашият пълен пакет за интериорно проектиране и за управление на проекти е идеален за хора с малко време или опит в ремонта или реконструкциията.

Всеки интериорен проект преминава през своите етапи на изпълнение:

Етап 1:

  Консултация на място.

  На този етап, ние идваме на оглед на обекта. След извършване на огледа ние провеждаме разговор с инвеститора за визията на проекта му. Този етап е необвързващ, само опознавателен за двете страни.


Етап 2:

  Развитие на дизайна

  На този етап ще бъде подготвена и представена визуална концепция във вид на колаж за да можем да започнем коментарите по проекта. На този етап се предава подробно описано ценово предложение изработено според Вашите нужди.

Етап 3

  Спецификация на дизайна

  След одобряване на ценовото предложение и подписване на договор за проектиране, започва същинската работа по изпълнение на проекта. Уточняване на детайли,изготвяне на проектна документация, избор на изпълнители и доставчици.

Етап 4

  Изпълнение

  Като ръководители на проекта, ние ще работим в тясно сътрудничество с избраните изпълнители и доставчици, като координираме и следим за изпълнение на скороковете за доставки, монтажи и строителни дейности.

– ONLINE ДИЗАЙН ПРОЕКТ – ОТ РАЗСТОЯНИЕ .

  Това е перфектен вариант както за проекти извън града така и месни. При тази опция Вие ще попълните въпросник , който да опише желания и търсения от Вас стил, функционалност на обекта на нашето задание и бюджетната рамка . На базата на отговорите Ви ние ще създадем концепцията и посоката на стила на дизайна, който би подхождал на Вашите желания и темперамент. Също така трябва да ни изпратите снимки на помещенията, които ще влизат във заданието заедно с размерите им. Ние на свой ред ще Ви предадем план за функционално разпределение на помещението, тематичен колаж със снимки и цветови гами и подробен списък за пазаруване на отделните елементи от интериорния проект.

– ЕДНОЧАСОВА ДИЗАЙН КОНСУЛТАЦИЯ .

  При нашата среща ще преминем заедно през вашето пространство и ще бъдете осведомени за всички наши вътрешни тайни , ще би бъде отговорено на всички въпроси и терзания за зоните, които Ви притесняват.

  Търсите съвет за цвета на боята?

  Не сте сигурни как да промените помещението си за да започне да блести ?

  През времето в което сме заедно , всички проектни дилеми, които може да имате, ще бъдат решени. Ние ще Ви дадем, съвети, ще споделим трикове и ще направим предложения за подобряване на пространството ви ..